Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Badrumsrenovering i Stockholm

Då du vill göra en badrumsrenovering i Stockholm har du många alternativ att välja på eftersom det finns väldigt många företag som är specialiserade på att utföra badrumsrenoveringar i Stockholmsområdet. Här kommer några tips på hur du lyckas med din badrumsrenovering.

  1. Behov Fundera över vilka dina behov är och vilka de kommer att vara om fem eller tio år. Badrummet ska fungera över en längre tidsperiod och därför är det viktigt att tänka på om behoven kanske kommer att ändras. Välj hellre något klassiskt och tidlöst då det kommer till material, färgsättning och design, för det som är modernt idag kommer knappast att vara det om några år och du kommer säkert att tröttna på det relativt fort.
  2. Samla idéer Samla massor med idéer genom att läsa inredningstidningar, surfa på nätet och besök butiker som säljer produkter för badrumsrenoveringar i Stockholm med omnejd. Utbudet är stort, så du kommer säkert att hitta något som faller i din smak. Ett tips är att besöka bloggen badrumsdesign.com som har flertal inrednings- och designtips för dig.
  3. Budget När du har börjat få ett hum om hur du vill att badrummet ska se ut efter renoveringen är det dags att fastställa en budget för hur mycket det får kosta. Budgeten är en viktig del som kommer att synas i slutresultatet.
  4. Planering av badrummet När det väl är dags att välja badrumsmöbler och material så blir det även dags att tänka på placeringen av interiören. Vid planeringen ska man tänka på t.ex placering av toalettstolen och handsfat samt kontrollera att alla mått stämmer. Kanske man blir tvungen att välja en mindre bubbelpool eftersom den stora man först hade tänkt sig inte får plats?
  5. Genomförande En badrumsrenovering ska alltid utföras av en branschkunnig hantverkare. Det finns gott om professionella företag som kan göra en badrumsrenovering i Stockholm, så anlita ett av dem.

23 May 2013