Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Badrumsrenoveringar i Stockholm. Vem gör en bra badrumsrenovering?

Äntligen! Nu bor jag själv, jag har en egen lägenhet! Det känns helt sjukt rent utsagt. Men nu har jag den och är jätteglad. Enda problemet är att jag måste renovera mitt badrum... Kul att börja med men nu måste det bli gjort. SÅ var ska man vända sig för att få någon som kan utföra en bra badrumsrenovering?

Badrumsrenoveringar i Stockholm är en stor business eftersom det finns väldigt mycket gamla och fina hus i den här staden som är i desperat behov av en renovering. Sen så är Stockholm ganska unikt i och med att man nästan satt i system att man renoverar badrummet när man köper sig en ny bostad.

Det finns hur som helst väldigt många som vill renovera, men då finns det även väldigt många som gör badrumsrenoveringar. Utbud och efterfråga helt enkelt. Konkurrensen i Stockholm för dessa hantverkare är stenhård, men det har inte blivit enkelt för oss konsumenter att välja firma som ska utföra jobbet.

Så vilken firma ska man välja? Jag tycker det är väldigt svårt att välja, jag brukar i de flesta fallen Googla på vad det är jag söker och kanske området jag söker det i för att få upp ett gäng alternativ. Då brukar jag titta på dem som ligger högst upp i söklistan för dem anser jag är de bästa företagen.

Sen får man såklart titta på vilka tidigare badrumsrenoveringar dem gjort och se om det ser bra ut. Sen tror jag i och för sig att dem flesta som håller på med detta i dag är ganska duktiga och seriösa. Jag tror man ser ganska snabbt om firman är seriös eller ej.

Så nu nästa vecka ska jag i alla fall bestämma mig för vem som ska göra om mitt badrum, jag vet inte ännu vem som ska göra det, men det lär väl visa sig under den här veckan hoppas jag.

23 Sep 2012