Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Badrumsrenoveringar i Stockholm

Stockholmarna är duktiga på att renovera sina badrum och det pågår ständigt arbeten med att rusta upp badrummet för att det ska vara precis så där top notch, mysigt och avslappnande som man vill ha det. Vi tillbringar mycket tid i våra badrum och det är därför många satsar på badrumsrenoveringar.

Sen finns det förstås en hel del äldre fastigheter i vår storstad och dessa är ofta i stort behov av renovering. För mer info, besök Bad och Rum som utför badrumsrenoveringar i Stockholm.

Hur lång tid ska en badrumsrenovering få ta?

Badrumsrenovering kan vara en utdragen historia och eftersom det blir jobbigt att i längden behöva bo någon annanstans eller springa till grannen för att gå på toaletten eller duscha så ska man redan när man börjar jämföra offerter hos olika hantverkare och kontrollera hur lång tid de behöver för att utföra arbetet.

Se också till att ni skriver in detta i kontraktet och att hantverkaren inte tar några uppdrag emellan, utan arbetar på heltid med er renovering, på så vis kan renoveringen utföras relativt snabbt. Tio dagar är en rimlig tid för ett normalstort badrum.

Badkar eller dusch?

Om du ska ha badkar eller dusch kan först och främst vara en utrymmesfråga, många som bor i Stockholm är trångbodda och har helt enkelt inte plats för badkar. Sen är det givetvis en smaksak, en del föredrar dusch eftersom det är mer miljövänligt och för att badkaret mest står och tar plats. Andra kan inte leva utan sitt badkar. Särskilt vintertid är det många som söker sig till badkarets värmande och avslappnande miljö.

Vilka sorters badkar finns det?

Har du bestämt dig för att skaffa badkar finns det en rad olika utföranden att välja mellan. Är du trångbodd så kan du utnyttja hörnen med ett hörnbadkar eller skaffa ett litet sittbadkar. Annars finns ju alltid det klassiska badkaret eller det lyxiga bubbelbadkaret.

24 Apr 2013