Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bananfärgade reklampennor med flugor på flärpen

Hur ska man välja design och stil på sina pennor? Den som måste välja reklampennor vet att det här kan bli knepigt. Å ena sidan vill man ha något som känns stilrent och snyggt, å andra sidan så får det inte bli för trist. Man kan debattera om man ska få folk att skratta med reklamprodukterna eller om man vill att de ska gilla pennorna så skarpt att de kommer att följa med överallt. Nu går detta förstås att kombinera och här är några saker att tänka på för den som just står i valet och kvalet…

Billigt är inte alltid bra

Billigt och bra är för många ett skämt. Något som är billigt behöver inte vara dåligt men samtidigt måste man fatta att man inte kommer att få en exklusiv VD penna för några ören. Det här är kanske heller inte målet. Det viktigaste är att pennan känns skön att skriva med.

För att ta reda på vilka pennor som fungerar bäst så får man helt enkelt testa. Låt familjen eller arbetskamraterna vara testgrupp. De pennor som försvinner är de bästa och det är dessa du ska satsa på som reklampennor för företaget. Nästa steg blir att välja färg och design…

Lek med logga och design

Man kan göra ganska mycket på den lilla yta som finns på en penna. Har man en stilren logga så är det dock inte att rekommendera att klämma in denna i en design som inte alls passar ihop i färg och stil. Skulle det vara så att företaget har en logga som visst skulle sitta snyggt som bananfluga på flärpen så kanske det här kan bli en rolig idé.

Annars är det bättre att satsa på ett tryck som ser bra ut och som känns harmoniskt. Röda färger kan fungera riktigt bra mot en mörkblå bakgrund och orange ser fräscht ut mot en genomskinlig penna. Se till att detta val görs av en person som har rätt känsla och även kunskap om hur tryck på pennor fungerar.

Unika pennor

Det finns även pennor som är fullkomligt unika där man kanske frångår det egna företagets designspråk för att dra nytta av pennans unika egenskaper. När man vill skapa ett jippo med reklampennor så är det såklart viktigt att man tänker till lite extra.

Ska det rentav vara en ätbar penna eller kanske en fjäder som man kan kittla sig i nacken med? Det är egentligen galet hur mycket kul man kan ha med pennor och om de ska vara till för ett speciellt evenemang så kan man kanske satsa på något som bryter stil och konventioner så att ingen glömmer bort det.

26 Mar 2012