Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Barnkläder för Småfolk

70-talet hade verkligen en egen stil eftersom det var då som rocken verkligen tog fart och satte prägel på både mode och människor. Kärleken till detta mode är mycket omfattande än idag och ett klädmärke som verkligen tagit fasta på detta är Småfolk.

Lite konstigt namn på ett klädmärke kanske men det blir lite mer rättvisande om man även nämner att Småfolk är nischat på barnkläder. Småfolk barnkläder startade i Danmark, men har nu vuxit såpass mycket att du även hittar dessa plagg i svenska klädesbutiker både på nätet och i vanliga butiker.

2005 var året då märket först lanserades och sedan har det alltså vuxit kraftigt. Motiven är inspirerade av äpplen, äppelträd, djur och bilar och färgerna är mjuka på ett skönt "retro-vis".

Man får tillstå att designers och andra hos Småfolk är aktiva och ambitiösa. De producerar nämligen hela 4 kollektioner per år, till skillnad mot många andra klädmärken inom barn-nischen som producerar 2 kollektioner per år.

Om man skall hålla sig lite "up to date" med säsongen och den aktuella kollektionen hos Småfolk under hösten 2012 så är den inspirerad av att dagarna blir kortare, och att barnen blir skitigare och lerigare av utomhuslekarna. Detta innebär att Småfolk skapat en riktigt funktionell kläd-kollektion för hösten 2012.

Som vanligt så har ett stort och glatt färgsprektra varit inspiration för Småfolk och sammanfattningsvis så är det alltså en funktionell och färglad kollektion som Småfolk kan förse oss med.

Hur hittar man då dessa kläder? Svaret på denna fråga är att dessa kläder både finns i utvalda nätbutiker och även i utvalda fysiska butiker runt om i vårt avlånga land. Att handla barnkläder på nätet har sina fördelar med exempelvis låga priser medan barnkläder i vanlig butik har sina fördelar med att man exempelvis kan känna på kläderna.

Det finns alltså inget rätt eller fel när det gäller att köpa barnkläder, utan var och en bör göra det som känns bäst för dem.

14 Sep 2012