Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Barnvagnen Bumbleride

Bumbleride är en amerikansk barnvagn som just har hittat hit - Det är den nya generationens barnvagnar - stadiga, smidiga och lättmanövrerade. Bumbleride är en bra barnvagn för dig som gillar att vara ute - antingen för att springa eller för dig som uppskattar skogspromenader.

Denna barnvagn tar sig fram i stort sett överallt. Det korrekta namnet är egentligen Bumbleride Indie i serien. Bumbleride Indie finns både som en barnvagn för ett barn eller som en syskonvagn.

Man kan sätta in en hårdlift och vända på suffletten så att man får en vanlig liggvagn. Det spelar ingen roll vilken barnvagn man köper, man bör inte ge sig ut och löpträna med barn i vagnen innan barnet är minst sex månader gammalt och själv kan sitta stadigt eftersom en löptur innebär att barnvagnen skakar mer än vanligt. Men du kan använda en Bumbleride barnvagn långt innan dess om du vill.

De flesta av alla standard tillbehör till barnvagnar som finns fungerar bra till en Bumbleride Indie. Så du kan använda i stort sett vilken åkpåse eller regnöverdrag som helst.

Det finns även en sulky som har hittat till Sverige även om det är få webshoppar som säljer den idag. Att Bumbleride är en barnvagn som har kommit för att stanna råder det inga tvivel om - det är en prisvärd barnvagn med väldigt hög kvalité. Bumbleride Indie är även en lättskött barnvagn - singelversionen väger endast 9 kilo och man kan fälla ihop den med en hand.

Den passar bra för skogspromenader och tuffare terräng då den har ganska stora luftdäck och ett svängbart framhjul. Givetvis så kan man låsa framhjulet för att lättare ta sig fram på oskottade vägar. Bumbleride Indie är lika tålig som snygg. Den har dessutom en bred och lång sittdel så att barnet sitter bekvämt.

Blir du sugen på att köpa en Bumbleride barnvagn så hittar du en hos DinBarnvagn.se

 

25 Jan 2013