Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bästa sättet att platta lockigt och tovigt hårt

Att ha platt och rakt hår kan vara lika snyggt som att ha kurvigt och lockigt hår, men det är inte alltid så lätt att välja. Om du har naturligt lockigt hår och vill platta det så det blir lika snyggt som modeller och kändisar har det, så kan det vara jobbigare än vad reklamfilmer vill framställa det som.

Drömmen om att dag efter dag kunna ha platt hår är inte alltid så lätt som det verkar. Det finns idag schampo och balsam som påstår kunna göra ditt hår platt men som absolut inte lyckas uppnå det dem lovar. Hemligheten med att så enkelt som möjligt platta håret är en kombination av rätt produkter och teknik.

Schampon och balsam kan hjälpa håret att lättare bli platt men de kommer inte på egen hand göra att ditt hår plattas ut. Kombinerar du det med andra hårvårdsprodukter, en bra plattång och rätt teknik så är du absolut på rätt väg.

Att hitta rätt produkter kan givetvis vara ett problem men där handlar det mest om att köpa bra hårvårdsprodukter som underlättar ditt jobb. Tekniken är dock ett svårare moment som kräver träning. De teoretiska bitarna kan du lära dig men är du ovan att t.ex. använda en plattång så kommer du behöva träna flera gånger innan du blir riktigt duktig.

Längden och tjockleken på ditt hår har stor betydelse för hur lång tid det tar att platta håret. Även om du har en bra plattång och är duktig på att använda det så kan du inte jämföra tiden det tar med dina vänner om det inte har samma längd och hårtyp som du.

Att välja rätt plattång

Om du verkligen önskar att ha platt hår och du inte provat använda en riktigt fin plattång så bör detta ligga högt upp på önskelistan. De proffsiga plattängerna gör jobbet så mycket enklare för dig som har lockigt eller tovigt hår. Tyvärr kostar dessa betydligt mer än billiga plattänger men de flesta ångrar sin investering om det gör ett bättre jobb på kortare tid.

Det finns ingen anledning att ge upp drömmen om rakt hår om du inte provat kombinationen av rätt produkter.

 

25 Dec 2013