Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bättre resor till Thailand

Thailand är som bekant ett av svenskarnas favoritdestinationer när det kommer till att resa till solen. Men under senare tid har fler och fler klagat på att Thailand blivit för "turistigt" vilket är sant, till en viss del.

För visst är det så att ställen som Ao Nang och Phuket fallit offer för turismen och idag finns det mest restauranger, hotellkomplex och affärer, alla med samma syfte. Att tjäna pengar på turismen.

Nu är det ju så att Thailand erbjuder betydligt mer än Phuket och Ao Nang även om de flesta svenskar hamnar där under sina thailandsresor.

Både Koh Tao, Koh Phangan, Koh Lipe och Koh Samet erbjuder fantastiska stränder och klarblått vatten men samtidigt hotell som ligger avskilt som möjliggör en helt lugn och avslappnad semester utan att störas av andra turister.

För dig som varit i Thailand så vet du att de flesta aktiviteterna kretsar kring vattnet och vill man så finns det både jetski, vindsurfing och andra vattensporter vid stränderna vid dessa destinationer.

När det kommer till att planera bättre resor så gäller det helt enkelt att läsa på om destinationen man ska till för att ha ett bredare utbud av saker att välja mellan när man väl är där. Med det sagt så betyder inte det att man måste planera allt i förväg men att ha infon när man väl åker underlättar betydligt.

Även om stränderna i Thailand lockar de flesta så är det i Bangkok det absolut bästa utbudet finns. Här kan man hitta allt mellan himmel och jord. Allt från att åka Go Cart till att gå massagekurser. Bangkok erbjuder även riktigt fina hotell till låga priser vilket gör att man kan hitta hotell med både gym och swimmingpool för under 500 kr natten.

Som du ser så finns det betydligt mer i Thailand än turiststråken i Phuket och kring Ao Nang. Det gäller bara att se sig runt för att hitta nya smultronställen.

 

18 Aug 2013