Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bemanningssystem med schemaplanering

Bemanningssystem är ett affärssystem som riktar sig mot bemanning av personer och tjänster. Vilket är en extremt het potatis på dagens arbetsmarknad där det pratas om kriser och bristen på arbetstillfällen. Företagen försöker självklart göra det så priseffektivt och bra som möjligt för sig och då är det inte alltid läge att anställa personer, utan kanske istället hyra in konsulter för vissa uppdrag.

Konsultverksamheten har ökat enormt de senaste åren just p.ga. finanskrisen som förde med sig osäkerhet och oviljan att anställa personer till fasta tjänster. Helt enkelt eftersom man inte fick någon säkerhet i om hur nästa vecka skulle se ut, alla kunde lika gärna få sparken. Då blev lösningen för många företag att anlita konsulter. Konsulter som var med under perioder.

Att anlita konsulter skapar självklart problem i sig också. Du får inte samma koll på konsulter som du får på dina anställda. I ett företag där det finns många konsulter så blir bara en schemaplanering extremt svår att genomföra.

Du anlitar nämligen ofta konsulter från olika bolag och med olika typer av scheman. T.ex, vissa konsulter kanske bara kommer varannan vecka, medans vissa sitter hela veckor och jobbar precis som de anställda. Men att ha koll på detta är inte så lätt. Därför behöver man som företag i dag ett bra bemanningssystemen där man kan sköta schemaplanering och schemaläggning.

Det är extremt viktigt att ha koll på dessa faktorer. Det ligger helt enkelt väldigt i tiden att satsa och investera i bra bemanningssystem då vi i hela världen kommer genomgå stora förändringar på arbetsmarknaden och konsulttjänster kommer bli allt mer vanliga.

Tänk er själva att hålla koll på 100 - 1000 tals människor, eller bara 20 personer som sticker kors och tvärs. När vet man att dem jobbar? Hur mycket tid måste man inte lägga på administration då?

Enklare är då att ha allt samlat på ett och samma ställe där du kan kommunicera till samtliga direkt när det kommit uppdateringar, vad det än må vara.

Därför bör alla företag satsa på ett bra bemanningssystem.

 

18 Jun 2012