Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Besök Phi Phi Island i vinter

Är du en av dem som längtar bort till vita stränder och turkost vatten? Då är det mycket möjligt att en resa till Phi Phi island skulle passa dig.

Phi Phi island har en blandning mellan den avslappnande kulturen som infinner sig i Thailand och pulsen från Phuket och Bangkok. Man kan i stort sett välja på vilken sida av ön man vill vara på beroende på vilket humör man är på. Den södra stranden är lugnare och passar den som vill ligga på kuddar med en kall Singha och titta på eldshower och lyssna på reggae. På den norra stranden finns det barer och på kvällarna dunkar basen ifrån högtalarsystemen.

Fördelen med Phi Phi Island är att man har nära till både Phuket och Ao Nang. Vilket gör att det är lätt att ta sig dit från Sverige och att man kan kombinera en vecka på Phi Phi Island med en vecka i Ao Nang eller Phuket, vilket gör att man kan upptäcka en hel del för pengarna.

En vanlig turistattraktion är att åka till Koh Phi Phi Leh som ligger en bit utanför Koh Phi Phi Don som är ön man kan bo på. På den västra sidan av Koh Phi Phi Leh ligger den berömda stranden Maya Beach som är stranden där de spelade in filmen The Beach med Leonardo Dicaprio i huvudrollen.

Något annat som är väldigt populärt i Thailand och även vid Phi Phi öarna är att dyka. Thailand är känt för sina dykvatten och har du möjligheten så rekommenderas det varmt att prova på detta. Eller, om du har tid, att ta ett dykcertifikat.

Det går på ungefär 10 000 bath, ca 2500 kr och då håller man på i 4 dagar. Oftast ingår boende i priset. Thailand har som bekant varmt vatten vilket gör att dem flest hajarna inte gillar att vara där så är man lite hajrädd behöver man inte vara orolig för det finns inte så mycket haj i Thailand. Dem som finns är inte så stora som dem utanför Australiens kust till exempel.

21 Jan 2013