Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Beställ whiteboardtavlor till kontoret

En whiteboardtavla är ett måste för de flesta kontor med fler än ett fåtal anställda. För sammanträden, möten eller konferenser är det ett klassiskt och praktiskt hjälpmedel för den som ska presentera en idé för övriga närvarande och ett oslagbart sätt att förtydliga poänger man vill göra.

De flesta vet givetvis redan vad whiteboardtavlor är för något och vad de används till. Det har dock skett en utveckling av produkten som alla kanske inte känner till, och det går idag att köpa whiteboardtavlor i många olika storlekar och med olika egenskaper.

En arbetsplats kan till exempel ha en stor tavla i sammanträdesrummet, och en mindre i varje rum eller vid entrén.

Använd whiteboardtavlan som schema

En whiteboardtavla kan användas till mer än som hjälpmedel vid presentationer. Man kan till exempel använda den som schema på kontoret. Genom att fylla i veckans händelser håller sig samtliga i personalen uppdaterade om vad som händer den kommande tiden, och kan också själva fylla i nyheter. Genom att ha tavlan på ett ställe där den syns, till exempel i fikarummet, riskerar man inte att någon missar något viktigt.

Man kan också använda den som ett sätt för de anställda att skriva upp förslag på förbättringar på arbetsplatsen, eller förslag på nya idéer. Detta är ett sätt att få alla att känna sig delaktiga, samt ett sätt att initiera diskussioner på arbetsplatsen.

Beställ whiteboardtavlor på nätet

På sajter som kontorsnetto.se kan man beställa alla möjliga former av kontorsmaterial. Priserna är låga, kvaliteten är hög och leveranstiden är ofta mycket kort. I många fall får man de produkter man beställt på bara någon dag eller två. En annan fördel är att man har alla typer av kontorsmaterial man kan behöva på ett och samma ställe.

På Alltomkontor.com går det att läsa mer om vad man kan använda en whiteboardtavla till.

14 Aug 2013