Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Billig badrumsrenovering

Billig badrumsrenovering? Existerar det ens frågar du säkert dig själv? Faktum är att det faktiskt gör det! Tidigare har badrumsrenoveringar varit förknippade med höga kostnader och en lyx som få personer har haft råd med.

Detta gäller dock inte längre idag, även om en badrumsrenovering naturligtvis kräver lite sparande och ekonomisk planering för många människor så är det betydligt bättre prisbild idag. Anledningarna till detta är många, men efterfrågan på badrumsrenovering är väldigt hög (särskilt i städerna) och det skapar också förutsättningar för många byggfirmor och pressade priser.

Det finns många sätt att skaffa fram pengar till en badrumsrenovering, allt ifrån att leva lite snålare till att ta ett lån. Men det är svårt att lära en gammal hund att sitta, och gamla hjulspår sitter fortfarande i. Om du funderar på att renovera badrummet kommer du säkert bemötas av kritik och påståenden som att det är onödigt och en onödig utgift.

Men låt oss istället vända på steken och tänka lite annorlunda – om man till exempel kollar på lägenheter som läggs ut till salu hos mäklare så upptäcker man snabbt ett mönster. Villor och bostäder som har renoverade badrum säljs också för betydligt högre priser, och antalet intressenter är också högre. Så en badrumsrenovering är alltså inte en stor kostnad, det är tvärtom bara en annorlunda form av sparande som du kan ta och känna på.

Att låta pengar växa på banken är traditionellt och tråkigt, se istället till att öka värdet på din bostad genom att renovera badrummet. Din bostad kommer vid försäljningstillfället att vara betydligt mer attraktiv och mäklare kommer enklare anta sig uppdraget.

Ett renoverat badrum kan med enkelhet öka slutpriset på bostaden med hundratusentals kronor, och nu med ROT-avdraget kan man passa på att inreda badrummet med lyxiga detaljer såsom golvvärme. Så ta tillvara på de goda tiderna och låga priserna för renoveringar medan tillfälle fortfarande finns, för det har aldrig tidigare varit så billigt som det är idag.

Men även fast badrumsrenoveringar i Stockholm har minskat i pris så är det naturligtvis inte helt gratis, och det medför som sagt fortfarande en viss kostnad. Håll därför noga utkik efter erbjudanden och offerter som nästan verkar lite för bra för att vara sanna, ofta är de också det.

Ett enkelt sätt att sålla ut och filtrera oseriösa aktörer är att begära offerter från flera olika håll, på så sätt kan du enkelt få ett snittpris för din renovering och upptäcka abnormiteter i offerterna. Om en viss byggfirma kan utföra jobbet för halva priset jämfört med de andra så beror det antagligen på någonting, och det är alltid en varningsklocka att hålla utkik efter.

Så med andra ord – billig badrumsrenovering existerar alltså i allra högsta grad, och det är snarare en smart investering i bostaden än en onödig kostnad. För det lönar sig alltid att ha en fräsch och snygg boplats, och det går betydligt fortare samt enklare att sälja lägenheter eller andra slags bostäder som är just det.

Så gör ditt framtida jag en tjänst, se till att nyttja vinden i seglen som nu finns genom att renovera ditt badrum. Du och din bostad är helt enkelt värda det!

17 Nov 2013