Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Billiga barnkläder - En guldgruva för familjen

Ett problem som de flesta föräldrar har är att få pengarna att räcka till. Inte nog med att under barnets första år så får de flesta familjer en total inkomstminskning på ca 50%. Då gäller det att veta hur du kan göra för att spara in pengar. Det optimala för alla familjer är att spara pengar och att ändå kunna ha samma standard. För att upprätthålla standarden krävs det att inköpen som görs matchar den nya budgeten familjen har, med andra ord får du bli en mästare på att hitta lägre priser.

En familjs utgifter

Första året så ser utgifterna för en barnfamilj helt annorlunda ut mot åren före och även de efterkommande åren. För att förtydliga detta har vi tagit del av uppgifter från en rapport och plockat ut de viktigaste utgifterna en barnfamilj har under det första året.

Ett barn använder i genomsnitt 2000 blöjor under sitt första år, vilket ger en kostnad på ca 3500kr per år. Första året köps ca 800 barnmatsburkar, vilket ger en kostnad på ca 9500kr per år. Sist men inte minst har vi barnkläder, första året köps ca 110-180 plagg och detta varierar otroligt mycket. I snitt läggs ca 9000kr till 25000kr under det första året.

Med det som bakgrund kan vi också se att det går att spara en hel del pengar om familjen satsar på billiga barnkläder. För att matcha det inkomstbortfall som uppstår då den ena föräldern är hemma med barnet krävs det att kostnaden för barnkläder minskas med ca 30-50%. Det finns en hel del enkla tips för att få detta att fungera!

Tips #1

Sätt upp en mejlkorg och registrera dig för rabattkoder och erbjudande hos alla butiker. Se nu också till att hålla noggrann koll på det som skickas till dig.

Tips # 2

Hittar du någon fin vara, så ska du inte falla för första bästa frestelsen! Ta namnet på produkten och sök på Google, då kommer du att få upp minst tre olika butiker som säljer samma sak. Då kan du lätt klick dig in och jämföra priserna, så att du får den billigaste produkten.

Tips # 3

Det kanske mest användbara tipset är att gå igenom din inkorg från "tips #1" och kombinera dessa erbjudanden med olika reor och utförsäljningar. Då kan du se framemot att handla barnkläder på nätet till ca 40% lägre pris!

16 Mar 2012