Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Billiga resor till Thailand för hela familjen

Thailand är ett resmål flera drömmer om och nu är det inte länge omöjligt att nå sin dröm via billiga resor till Thailand online.

Har man haft ett jobbigt år och behöver en paus med barnen som även äntligen är lediga från sina studier, då kan sköna Thailand vara lösningen.

Thailand har mycket att erbjuda hela familjen i form av underhållning och historiska sevärdheter. Det kan både vara en rolig och lärande upplevelse som man kan njuta av tillsammans.

Thailand ligger i Sydostasien och har flera underbara öar att erbjuda sina turister som vill ta del av deras paradis. Att besöka dessa öar görs enkelt via en snabb båttur.

Två av de mest kända öarna i Thailand är följande:

Phuket

Phuket är fylld med attraktioner för hela familjen och här kommer man garanterat att hitta något passande till samtliga familjemedlemmar. Phuket, som är Thailands största ö, är först och främst känt för sina vackra badstränder och det kristallklara vattnet. Några av de vackraste stränderna på ön heter Patong Beach och Kata Beach. För de som älskar vattensporter erbjuder Phuket en massa olika som bland annat snorkling och vindsurfing.

Förutom sol och bad kan man även ta med hela familjen på en utflykt till t.ex. Phuket Aquarium. På denna intressanta plats kan man få chansen att beskåda deras 150 olika marina arter. Bland annat kan barnen få se läppfiskar, havssköldpaddor och hajar.

Koh Chang

Koh Chang är en ö känd för sin exotiska natur, namnet Chang är thailändska för elefant. På denna ö kan man ta del av bland annat deras rika djurliv, underbara regnskog och vackra badstränder.

Den kändaste badstranden i Koh Chang heter White Sand Beach och besöks av tusentals turister varje år från jordens alla hörn. Är man däremot intresserad av en strand som erbjuder chansen att fiska och snorkla är Bang Bao Beach platsen man ska ta sig till.

Ön som är Thailands tredje största ö erbjuder besökare flera attraktioner man kan ta del av, såsom en underhållande elefantridning.

Vill man se mer av Koh Chang och dess underbara natur när man har lyckats hitta billiga thailandsresor kan man ta en båttur runt ön. Det finns möjlighet att bland annat ta en tur med en speed boat eller en longtail boat.

En longtail boat är det traditionella sättet att resa runt i Thailand, det är ett skönare alternativ med mindre stress och jobbig trafik som stoppar ens njutning av paradiset.

Ta med hela familjen på en resa till Thailand och ha en minnesrik semester tillsammans.

12 Apr 2012