Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bli din egen favoritkonstnär

Nuförtiden är det väldigt många som skapar egna canvastavlor av fotografier som de har tagit själva, mer personligt än så blir det inte.

Ett populärt motiv att göra canvastavlor av är givetvis bilder på familjemedlemmar och stora händelser. Bilder på sina barn, eller en kär gammal faster i vacker miljö sprider mycket värme i hemmet och man påminns hela tiden om vad som är viktigast här i livet. En romantisk bild från ens bröllop är också värd att bli canvastavla, det känns så mycket lyxigare än ett vanligt, platt foto.

Är man inte så romantiskt lagd kanske man hellre vill satsa på naturmotiv, grafiska former eller bilder på en själv när man utövar någon sport eller konst. Kanske är man dansare, brottare eller skejtare? Ett väl fångat foto när man är som mest inne i sin grej blir ett fantastiskt minne att hänga upp hemma på väggen.

Gör en canvastavla av ditt bästa foto

Om man då och då får till riktigt snygga foton, eller om man åtminstone är hyfsat duktig på att redigera foton så att de blir intressanta, så är det väldigt roligt att skapa egna canvastavlor av dem.

Med dagens små digitala kameror och mobilkameror så fotar man allting, hela tiden och ibland får man verkligen till det, även om man inte alls är något fotoproffs. Man har turen med sig helt enkelt - ljuset ligger rätt, vinkeln blir bra, balansen i fotot harmoniskt osv.

De bästa fotona lägger vi ofta upp som bakgrund på datorns skrivbord eller mobilen, men varför inte hänga upp konstverket på väggen där hemma istället?

Det är väldigt enkelt att beställa egenkomponerade canvastavlor på nätet, man väljer helt enkelt bara ut vilken sajt man vill använda, laddar sedan upp sitt utvalda foto, redigerar det tills det är perfekt och beställer det i den storlek man önskar.

De vanligaste måtten brukar ligga på mellan 15 cm och 150 cm. Så låt nu inte dina foton gå till spillo. Ta och föreviga några utvalda fotografier genom att skapa en vacker canvastavla.

12 Jun 2013