Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bli en bättre ledare - träna upp emotionell intelligens

Bli en bra ledare

Bra ledarskap kommer inte av sig självt, de allra flesta chefer och företagsledare har under lång tid skaffat sig sina kunskaper helt enkelt genom "Trial and Error" och utifrån detta lärt sig hur man hanterar olika situationer. Det är ett ineffektivt sätt att utveckla sitt ledarskap, och kan också bidra till onödig stress och kan också skapa onödiga konflikter längs vägen. 

Studier har visat att det finns positiva effekter av att utveckla sin emotionella intelligens som ledare, vilket du kan läsa mer om i en artikel om ledarskapskurs på Aktiespararna.se. En förstudie har utförts i samarbete mellan Stockholms Universitet och Minds Unlimited, som erbjuder just denna typ av ledarskapsutbildningar. 

Vem drar fördel av en ledarskapsutbildning?

Svaret är enkelt - Alla! Du som idag arbetar som chef, eller ledare av något slag, kommer att få en utbildning i flera steg som ger dig större insikt om gruppdynamik och du får helt nya verktyg för att kunna styra organisationen i rätt riktning utan onödiga konflikter, utan stress och med en tydlig målbild. De du är chef över kommer att få ökad trygghet och det i sin tur ger en högre effektivitet. Läs mer om ledarskapsutbildning hos Minds Unlimted.  Du som chef tjänar på att få en lugnare ledarskapsstil, med ökad tydlighet, och dina anställda tjänar på det genom att alltid känna att de kan lita på ditt ledarskap. I förlängningen tjänar också företaget på detta, och det blir ett kvitto på att bra ledarskapskurser behövs. 

17 Oct 2019