Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Boka golfpaket i Bohuslän

Golf är en härlig sport som passar för alla och gör att man får vistas mycket utomhus. Under vinterhalvåret är det många som reser utomlands för att spela golf, men sommartid finns det även många bra golfbanor som man kan prova på i Sverige.

Några av dem ligger i vackra Bohuslän på Västkusten, som annars främst är känt för sina salta bad och sommarturism. Här kan man hitta golfbanor av många olika typer, med varierande banlängder, greenstorlekar och karaktärer. Har man inte provat på att spela golf i Bohuslän tidigare är det definitivt på tiden att ändra på det nu!

Färdiga golfpaket När man åker till Bohuslän för att spela golf kan man välja att själv ordna med sitt boende och besöka golfbanorna på egen hand. För det mesta brukar det dock bli betydligt billigare att boka ett särskilt golfpaket, där både logi och så kallad greenfee ingår i priset. Flera hotell i Bohuslän erbjuder dessa golfpaket, så det är bara att välja mellan de olika alternativen.

Vad ingår i ett golfpaket? Vad som ingår kan variera eftersom hotellen har olika sorters golfpaket, men för det mesta ingår i alla fall en eller flera övernattningar på hotellet samt greenfee. Oftast så brukar även frukost på hotellet ingå i priset, och i vissa fall även middag. Ibland kan även andra aktiviteter ingå i paketet.

Kombinerad golf- och spasemester Flera av hotellen som erbjuder golfpaket marknadsför sig även som spahotell och har ofta stora spa-avdelningar inom hotellet, så man kan passa på och skämma bort sig själv riktigt ordentligt med ett bad i bubbelpool, massage och andra behandlingar efter en aktiv dag på golfbanan. Det är terapi både för kroppen och själen!

Stenungsbaden erbjuder golfpaket i Bohuslän, men inte bara det. När du bokar ett golfpaket ingår bland annat detta:

  • Greenfee med förbokad starttid
  • Tvårätters middag
  • En natt i dubbelrum
  • En underbar frukostbuffé
  • Nöjeskväll med gratis entré till dans och nattklubb, gäller Fredag och Lördag

8 Mar 2013