Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Börja löpträna och gå ner i vikt

Att löpa är en väldigt bra motionsform där du både får frisk luft och går ner i vikt. Fördelen med löpning är många. Att löpa är framförallt en väldigt tidseffektiv motionsform.

Allt du behöver är ett par riktigt bra löparskor och du är redo för en springtur, var som helst, när som helst. Att ta bilen till gymmet och väl där byta om, träna, duscha, byta om igen och sedan köra hem tar mycket längre tid än en löprunda i det fria.

Kontrollera vad du äter och gå ner i vikt För att gå ner i vikt på ett bra sätt bör du också tänka på vad du äter före och efter din löpning. Kosten är en viktig del för att du ska orka löpa och för att du snabbare ska gå ner i vikt. Det är viktigt att tänka på mängden mat samt på sammansättningen av dina måltider.

Om du löptränar på morgonen kan en banan och ett glas vatten räcka för att kroppen ska vakna och du kan inta en mer stabil frukost väl tillbaka från springturen. Vid löpträning under dagen bör du äta en fullständig måltid två timmar före du ger dig ut och springer.

Även måltiden direkt efter träning är avgörande för att du ska gå ner i vikt samt snabbare återhämta dig. Det bästa är att planera din löpning så att du lagar middag inom en timme efter avslutad löpning, då blir det en naturlig del av din vardag och snabbare en inarbetad rutin.

Hur fungerar ett viktminskningsprogram? Att följa ett viktminskningsprogram kan vara klokt då du vill gå ner i vikt. Programmet kan ses som en strategi som är personligt utformad för att du ska nå din idealvikt på bästa sätt. Att viktminskningsprogrammet är utformat efter dina behov, förmågor och preferenser gör det enklare för dig att nå ditt slutgiltiga mål.

24 Apr 2012