Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bota ditt halsont med en huskur!

När hösten är förbi och vintern har gjort sitt intåg i Sverige är det många som blir förkylda och får ont i halsen, men måste man verkligen masa sig ner till apoteket för att inhandla diverse dyra produkter för att bota sin onda hals?

- Nej, absolut inte! Med hjälp av produkter du har hemma kan du enkelt sätta ihop en lindrande huskur när du har ont i halsen!

Börja med att öppna skafferiet. Med lite tur hittar du både honung och en flaska citronjuice och då är du på god väg att göra din första huskur mot din ömmande hals!

Citron och honung mot halsont

Resten är barnsligt enkelt; hetta upp vatten och häll i honung och citron. Blanda väl och njut sedan av din huskur som kommer att få din rivjärns-hals att kännas len och fin igen. Det varma vattnet med honung och citron fungerar för din hals på samma sätt som ett varmt bandage fungerar för ett ytligt sår. Dessutom får du i dig massa med vitaminer som kan påskynda din läkeprocess!

Saltvattenlösning mot halsont

En annan välbeprövad huskur mot halsont är att gurgla saltvattenlösning.

Precis som huskurens namn antyder består denna huskur av salt blandat i varmt vatten! Om man är sugen på en lite mer exotiskt touch kanske en läkande dryck gjord på kanel och ingefära kan vara något för dig.

Precis som i de flesta huskurer mot halsont skall ingredienserna blandas i hett vatten innan de dricks!

Vicks blå i mjölk mot halsont

Slutligen kan man testa att göra en huskur mot en ömmande hals med hjälp av Vicks blå-tabletter och mjölk! Hetta upp mjölken och lägg i 2-6 Vicks-tabletter efter smak och rör om till tabletterna har löst upp sig. Kryp upp i favorit fåtöljen, baka in dig i en filt och njut av denna friska dryck som för tankarna till Minttu.

Andra produkter som finns hemma och som sägs bota mot halsont är t.ex. kamomill och svarta vinbär. Dessa skall såklart också blandas i hett vatten innan de avnjuts.

12 Dec 2012