Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bra tips om Thailand

Guideböcker i all ära men det är i bloggarna som man hittar de personliga tipsen, smultronställena med andra ord.

För tänk dig själv att du ska åka till ett land för första gången. Visst är det bra att veta vad växelkursen står i och vad för väder man kan tänkas förvänta sig, framförallt eftersom man vill veta hur man ska packa. Men utöver det så är det betydligt roligare att lyssna på personliga erfarenheter än att läsa hårdfakta.

Dem absolut bästa upplevelserna kommer oftast från tips från andra. Det kan vara allt från att prova på att dyka till den där speciella restaurangen som hade så trevlig personal. Oavsett vad det är så förbättrar det helt klart semestern.

Att följa bloggar om Thailand är ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om landet och få personliga och bra tips om vad man kan tänkas göra. Ett annat bra tips är att följa en del olika bloggar så att man får en bra spridning av åsikter. En annan väldigt populär metod för att få idéer till sin thailandsresa är att läsa reseberättelser där personer går in mer i detalj och berättar om en speciell händelse under semestern.

Det kan vara lite knepigt att hitta bloggar om Thailand som uppdateras kontinuerligt. Det är ju inte så intressant att läsa om något tips som är tio år gammalt utan man vill ju ha nyheter som fortfarande är aktuella och färska.

Det enklaste sättet att hitta bloggar om Thailand är att göra en enkel googlesökning och leta igenom sökresultatet efter bra bloggar som är uppdaterade och skriver om det man är intresserad av.

Har man mer specifika frågor kan det vara ett bra tips att gå med i ett forum för att ställa sina frågor till dem lite mer erfarna resenärerna. Dessa brukar oftast vara väldigt hjälpsamma, så att man kan få en så bra resa som möjligt.

13 Jun 2012