Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bröllop med bubblor

Bröllop med bubblor

Om det är någonting som är mer associerat med festligheter än bubblor så är det i varje fall svårt att komma på. Men faktum är att det nästan inte finns någonting negativt som folk associerar till när det kommer till bubblor. Man sjunker ju mer än gärna ned i ett bubbelbad, och när det är fest så är det naturligtvis lite bubbel, eller för att vara mer specifik, lite champagne, som är den självklara drycken.

Inte minst när det är nyårsafton. Men bubbel förekommer också i en annan form under den dag som för de flesta är den viktigaste i livet: bröllopsdagen. Det gäller naturligtvis bröllopsbubblor.

Vad är bröllopsbubblor?

Bröllopsbubblor är egentligen ingenting mindre än såpbubblor som dock förgrenar sig aningen finare än vanliga stora sådana, de som barnen leker med. Bröllopsbubblor använder man för att göra bröllopet och framför allt alla bilder från bröllopet mer festliga. Tänk dig till exempel att man har tar vackra bilder på när brudparet går ut ur kyrkan, och på bilderna, i bakgrunden, ser man små, luxuösa såpbubblor. Detta kommer definitivt att göra att bilderna ser läckrare ut!

Vem ska blåsa?

Varför inte ge uppgiften till några barn som också kommer att närvara på bröllopet? De kommer utan tvekan att älska uppgiften att få blåsa ut såpbubblorna över brudparet. Det kan ju liknas vid att leka.

Var köper man?

Enklast köper man idag bröllopsbubblor på nätet. Det finns nämligen otroligt många olika webbshoppar där man kan beställa sådana bubblor så att de kommer rakt hem i brevlådan. Och inte minst så blir de också betydligt billigare om man beställer dem på det sättet.

Eftersom en butik som bara finns på nätet inte behöver ett dyrt lager eller en dyr butikslokal kan de hålla betydligt lägre priser än en fysisk butik. Så, nätet är det bästa försäljningsstället.

23 Dec 2013