Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Bröllopsfotografi

Inom foto finns det många olika genrer och varje har sin unika framtoning och sitt egna bildspråk. Inom varje genre så försöker sedan fotograferna sätta sin unika prägel och stil så att de som tittar på bilderna ska se att det är just den fotografen som ligger bakom verket. Detta är givetvis svårt då det finns många fotografer inom varje del av detta konstnärliga område.

Detta gäller givetvis också bröllopsfotografi där det finns väldigt många fotografer som försöker slå sig fram och visa det unika med just sig själv och sina bilder. En del arbetar utifrån en klassisk bildstil med mer uppställda bilder och fotografering kan även ske i studio.

Andra utgår ifrån en dokumentärstil där de i princip är en fluga på väggen under hela dagen och på så sätt fångar händelserna så som de utspelar sig på bröllopsdagen. För att ytterligare få en mer dynamisk dokumentring av det som händer så finns det bröllopsfotografer som blandar dessa olika stilar för att kunna ge paret en mer varierad dokumentation.

Många vill inte bara ha uppställda, klassiska bilder, men samtidigt inte utesluta dem helt då det kan finnas en viss känsla i dessa också. Så för att få ett så bra bildmaterial från dagen som möjligt så är det en god idé att leta efter en bröllopsfotograf som har en varierande bildstil så att chansen för att paret ska få en rik bildvariation ökar.

Många fotografer har en tendens att fastna i sitt bildskapande och kör på med samma vinklar och positioner med nästan samtliga par som de fotograferar. Detta medför eventuellt att paren inte kommer känna sig unika när de ser sig själva på bilderna.

Dock kan man vända på detta och mena att paret direkt kan se hur de kommer att framstå på bilderna redan innan de beställer, och detta kan även vara ett bra sätt för fotografen att visa sin unika framställning. Alla fotografer är olika och det gäller inte bara inom bröllopsfotografi, utan inom alla former av fotografi.

 

28 Mar 2012