Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Byta bläckpatroner

Alla som äger en skrivare måste någon gång byta bläckpatroner. Det är oftast inte särskilt svårt. Dock kan det vara något man skjuter upp. Skrivaren står där och varnar för att patronerna snart är slut men du struntar i varningen. Till slut sitter du och jobbar över någon kväll för att förbereda för ett viktigt möte dagen efter.

Till mötet ska du skriva ut handlingar och de måste skrivas ut kvällen innan eftersom mötet börjar prick då kontoret öppnar. Det är då som färgen i någon patron tar slut mitt under utskriften och du desperat letar efter någon annan skrivare på kontoret bara för att inse att en är trasig sedan länge, en annan har inte fått sin service så i den fastnar det papper mellan varannan utskrift och en tredje har också slut på patroner men det är ingen som har beställt.

Hålla koll på skrivaren!

Det är viktigt att hålla koll på hur mycket skrivaren på kontoret förburkar och när det är dags att lägga in beställningar på patroner. Klokt är att ha ett litet överskott på en eller två patroner så att det alltid finns backup om någon patron tar slut eller slutar fungera.

När det gäller valet av patroner så kommer det ju ofta ihop med valet av skrivare. Det finns många bra patroner ute på marknaden. Företaget Canon har till exempel en linje med bläckpatroner och papper som de kallar Canon Pixma.

Inom dessa finns det t.ex XL förpackningar som du inte behöver byta lika ofta som vanliga förpackningar eftersom de är större. Det finns även dubbelförpackningar där du i princip har två patroner i en. Du kan också köpa förpackningar med flera färger i en och samma bläckpatron.

Det kan vara praktiskt, och även underlätta för dig så du slipper köpa en av varje patron. Om du både tänker köpa patroner och papper för fotoutskrifter så kan du leta efter kombinationsförpackningar. Ofta blir det billigare än att köpa dessa saker var för sig.

Söker du bläckpatroner till Canon Pixma så besök Patroner.se

1 Feb 2013