Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Byte av bilglas i Göteborg med omnejd

En vindruta skyddar föraren från vind och insekter samtidigt som den ger ett brett synfält. Bilglaset behöver vara i gott skick för att kunna uppfylla dessa funktioner och garantera säkerheten för föraren.

Ibland kan hastigt uppkomna faktorer innebära att bilglaset behöver bytas och det kan vara svårt att klara det på egen hand. I Göteborg så finns det många verkstäder som hjälper till med att utföra bytena och det bör helst vara en utbildad bilglasmästare som utför arbetet.

Byte av bilglas Göteborg med omnejd

För att hitta en bilglasmästare som utför tjänster som byte av bilglas i Göteborg så är det lättast att göra en sökning på internet. Sökorden bör bestå av vad jobben avser och i vilken trakt man önskar för att minska antalet sidträffar. Exempelvis, "byte bilglas Göteborg" och sedan kommer en hel del passande sidor upp. Sen är det bara att läsa företagens presentation, för att sedan välja en lämplig verkstad som verkar seriös och bra.

Bilglas

Det bilglas som sätts i bilen ska bestå av härdat glas eller lamellglas, dock får inte det härdade glaset finnas i framrutan. Det nya glaset som blir ditsatt ska ha ett godkännande märke som visar att det är ett säkert glas som följer alla de regler och förordningar som finns. I de moderna bilglasen finns flera tekniska finesser att välja bland, till exempel finns de som värms upp automatisk vilket innebär att snöskrapan blir överflödig.

Betalning och försäkring

Vad en bilförsäkring täcker beror på de olika försäkringsbolagen. Generellt så betalas enbart självrisken vid en större skada. Vid ett större stenskott som gör att hela rutan måste bytas ut täcker alltså försäkringen oftast skadan.

Det naturliga slitaget och mindre stenskott brukar ofta betalas helt ur egen ficka av bilägaren. Hur mycket ett byte av bilglas kostar varierar väldigt mycket och olika faktorer spelar in.

6 Mar 2013