Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Byte av bilglas i Uppsala och södra Svealand

Ett bilglas kräver en viss omvårdnad för att kunna ge maximal funktion. Vintertid ska de sopas fria från snö men även skrapas för att ge en fullgod sikt. Vissa snöskrapor kan repa glaset och efter många års slitage bör ett byte ske.

Men det är inte bara det vardagliga slitaget som kan göra att ett byte av bilglaset måste ske, utan även en plötslig skada kan drabba bilrutorna. En av de vanligaste skadorna är stenskott. Beroende på vart stenskottet sitter bör skadan åtgärdas snarast möjligt.

Bilglas

På de svenska vägarna rullar bilar med två typer utav glas, härdat glas och lamellglas. Det senare är den vanligaste varianten eftersom det härdade glaset inte får finnas i framrutorna på de nyare bilmodellerna. Orsaken till det är att härdat glas är utvecklat för att splittras för att vassa skärvor inte ska skapas då det krossas. Lamellglaset däremot har en plastfolie mellan varje skikt som förhindrar både splitter och skärvor.

Byte av bilglas Uppsala och södra Svealand

Vid diverse skador måste bilglasen åtgärdas snarast möjligt för att trafiksäkerheten inte ska påverkas. Skador på bilglasen har bevisat negativ inverkan på säkerheten, även de små skadorna. Är det svårt att hitta vilket företag som utför de tjänster som eftersöks är internet en stor tillgång och informationskälla. Här går det att finna de firmor som utför byte av bilglas i Uppsala och trakten runt omkring väldigt smidigt.

Bilglasmästare

Bilglasmästare heter det yrke som har till uppgift att reparera och byta ut bilglaset. Det finns över 400 auktoriserade bilglasmästarfirmor i landet. De utbildas kontinuerligt för att vara ”up to date” vad det gäller bilglasens olika finesser och moderniteter.

Hur mycket det kostar att byta ut eller reparera ett bilglas varierar kraftigt, men en vanlig försäkring täcker ofta de större skadorna. Via Bilglas.net kan du hitta de bilglasmästare som finns närmast dig, det krävs bara en enkel sökning.

Klicka i vart du bor och vilken ruta du vill byta eller reparera så är det klar!

13 Mar 2013