Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Coola prylar som är praktiska

Visst kan det vara helt OK med en sak som inte fyller en nödvändig funktion men som ger en skön och glad känsla. Idag lever vi i en värld där det finns tid och utrymme åt konst och åt att njuta av något bara för njutandets skull.

Samtidigt så inser folk att konsumtionssamhället har sina nackdelar och att man faktiskt bör se till att det man handlar kommer att användas och inte bara stå och damma på en hylla. Om du vill köpa coola prylar som är praktiska så ska du vända dig till presentbutiker online som fokuserar på dessa. Här kan du finna saker som väcker förundran men som inte kommer att samla damm då man verkligen kan använda dem.

Våra liv online

Idag är det många som lever online. På jobbet så pågår det mesta via internet. Möten hålls via video eller telefon och man behöver knappt resa sig från sin stol för att få fatt i en god lunch då den går att beställa direkt online. Det finns till och med rapporter som gör gällande att folk i allt större utsträckning lever sina sociala liv på nätet och via t.ex Facebook så måste man inte ens ha träffat de människor som man delar sina tankar och liv med.

Det här är lite märkligt och man kan poängtera detta genom att skaffa coola prylar som påminner om våra onlineliv. När man alltid vill ha en kopp kaffe redo vid sin dator så ska man förstås ha en kopp som håller drycken varm då man lätt glömmer bort den när man sitter och chattar. Motivet på en vanlig mugg, som kanske inte står på skrivbordet vid datorn, bör också påminna om nätet på ett humoristiskt sätt.

Mobiler och surfplattor

När vi lämnar jobbet eller hemdatorn så betyder detta inte att vi officiellt är offline. I och med att dagens mobiler fungerar som mindre datorer så behöver vi aldrig logga ut från Facebook eller uppleva att det inte går att komma åt bankkontot för att vi inte är hemma.

Det har utvecklats riktigt coola saker som är till för våra mobiler och surfplattor. Det finns till exempel vantar som är till för pekskärmar så att man inte måste frysa om fingrarna en kall vinterdag då man vill svara på meddelanden eller bara ringa hem med sin pekskärmsmobil.

Få tips och råd

Om du är på jakt efter något som ska vara coolt och användbart, kanske som en present, så ska du genast bege dig till en presentbutik online. I presentbutiker på nätet som säljer coola prylar så kommer du lätt att hitta det som du söker.

Här finns allt från koppar till luriga spel och du kan välja något som är inom din budget. Det är ett sant nöje att surfa omkring i den här typen av butik och om du har skaffat de där pekskärmsvantarna så kan du ju göra det utomhus en solig vinterdag då du tar en paus för att få lite frisk luft.

26 Mar 2013