Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Då är det bäst att åka till Thailand

Om du planerar en resa till Thailand finns det några saker som är bra att tänka på för att maximera chansen för en bra semester.

Är du ute efter att träffa andra resenärer och vill att det ska vara liv och rörelse passar högsäsongen bäst. Mellan december och början på februari är det högsäsong i Thailand och då är det högt tryck på semesterorterna. Ibland är det så högt tryck att det kan vara svårt att hitta boende så ett tips är att vara ute i god tid så man kan välja det man tycker passar en bäst. Så slipper du ha panik och bara välja ett hotell för att det var det sista som var ledigt. Platsen där hotellet ligger är viktigare än du tror för en bra semester.

Om du däremot vill ha en avslappnad semester utan massor av turister passar perioden oktober-november eller februari – mars bäst. Då har priserna gått ner en aning och turisterna har åkt hem igen. Dock är det fortfarande bra väder så man går inte miste om något egentligen.

Platsen du väljer att åka till spelar såklart en viktig roll den med. Phuket och Bangkok bjuder på mer puls än Koh Lanta och Koh Tao till exempel. Allt beror på vad man är ute efter. Men en sak är säker, Thailand har något för alla.

Några saker som är typiskt för Thailand är thaiboxning som är oerhört populärt i landet. Dykningen i Thailand håller världsklass och siktdjupet kan vara upp emot 25 meter.

Några bra öar att dyka vid är Phi Phi island och Koh Tao. Massage är också något som man borde prova på när man är i Thailand. Det finns massageställen överallt så det är bara att svänga förbi ett av dem på väg hem från stranden. Glöm inte att dricka vatten efteråt bara!

29 Jul 2012