Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dagens hårborttagning

Dagens alternativ för hårborttagning är allt annat än gles, hela tiden kommer det nya, bättre, billigare, smartare, roligare eller smärtfriare metoder. Rakning har alltid varit klassikern, en enkel teknik för att eliminera oönskad hårväxt från kroppen, men den har dock fått konkurrens av nyare metoder. 

Tekniken man väljer beror ofta på vilket område man skall behandla, vissa metoder fungerar bättre för vissa områden beroende på hudens känslighet. Medan rakning är den billigaste metoden är det inte alltid den bästa då den kan ge irriterande konsekvenser för vissa delar av kroppen.

Denna metod för hårborttagning uppstod under andra världskriget då leveransen av nylonstrumpor minskade. Denna hårborttagningsmetod medför minimala smärtor, kostar minst och kan enkelt utföras hemma. För till exempel benen är detta en utmärkt metod för dig som inte har en känslig hy, men för dig som ofta drabbas av torr eller irriterad hy eller om du vill eliminera hårväxt från bikinilinje eller ansikte finns det bättre och säkrare metoder.

För de som söker långvarig hårborttagning är till exempel krämer, vax eller laser maskiner ett bra alternativ, och långsiktigt också en bra investering för effektiv hårborttagning. Fördelen med just laser maskiner, även om de kostar lite mer, är att du slipper smärta, något som vaxning tyvärr innebär. De har också visat sig ge bättre resultat än krämer då hårstråna inte växer ut lika snabbt som om du skulle använda en kräm.

Senast på marknaden och vad kunder, kvinnor så som män, har gett bäst i test för är Silk'n SensEpil IPL lasermaskin. En apparat som med hjälp av laser eliminerar din hårväxt från kroppen, utan smärta. Det är inte bara vi som skriver om den, magasin som ELLE och allure ger båda Silk'n SensEpil fina recensioner. Det unika med apparaten är att du kan få salongsresultat i ditt eget hem, vilket är precis vad de flesta strävar efter.

28 Aug 2012