Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dagens svenska ideal

Just nu förekommer en idealbild av hur den ofelbara kroppshyddan bör vara. Inte många har kroppshyddan som idealet men majoriteten strävar efter det. Att försöka att minska i kilon runt magen eller att införskaffa delmål är det tveklöst inget fel på. Snarare det motsatta!

Vill du minska i vikt bör du utnyttja mål efter vägen. En schysst diet ger dig stöd att nå ditt uppsatta delmål. Man ska också vara inriktad på att oavsett vikt eller form är man lika värdefull som alla människor. Vi tenderar idag att vara väldigt ytliga och inte se till det inre och gång på gång inte komma ihåg detta.

Det magra idealet genererar nästan alltid problem så som besvikna personer med fettma som på inga villkor känner att de räcker till men likaså missnöjda smala som inte heller upplever att de räcker till eller är redigt tajta i kroppen. Jag antar att det är lika för body builders, som aldrig blir riktigt nöjda oavsett hur starka de än lyckas bli.

Oberoende av om man har för avsikt att banta eller gymma och gå upp viktmässigt är en betydelsefull sak att utföra strävan förnuftigt. Skaffa ett tillvägagångssätt och ta reda på vad man har för målsättningar. Kunnande är nyckeln till välgång.

Det existerar flera fina webbsajter och åtskilligt med material att ta upp om bantning på webben. En sajt som är kunniga inom stärkande bantning, olika dieter och erbjuder olika metoder för att räkna på t.ex förbränning och energibehov och där man med endast några få tryck med musen kan få fram en utmärkt bantningsplan ordnad för just dig i fler än en bemärkelse är dietbanta.se. Inte enbart till din fysiska hållning men även din handlingsgrad och inövningsvilja och unika bakgrunder tas med i kalkylen.

Att skaffa en stereotyp som mål behöver inte vara så dumt. Att sätta upp ett mål där du vill att vara som förebilden kan vara ok men du ska vara medveten om att det är bara då och då du har turen att hitta en icke mixad bild av en modell.

Inte ens modellerna är felfria. De stämmer inte med verkligheten hur de är på kort. Allmänna retuscheringar är att förfina omkretsen på överarmarna. Även bröstförstoringar görs smärtfritt, i datorn med blott ett fåtal knapptryck. En annan vanlig justering är att digitalt ge modellen en längre hals. Detta är omständigheter du bör ha med i kalkylen när du skriver upp just dina egna målsättningar mot en sund bantning.

26 Sep 2012