Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dags för en dagkonferens?

Nu har dem flesta kommit tillbaka från semestrarna och det börjar bli dags att komma igång igen och framförallt att lägga upp mål inför hösten och vintern. Då kan det vara på sin plats att ta sig iväg på en konferens. Det är ett perfekt sätt att starta upp med efter det att man har gått och blivit lite slö på semestern.

Dagkonferens Stockholm kan var ett bra sätt att komma iväg på konferens men fortfarande vara kvar i Stockholm vilket gör att det inte behöver bli så fruktansvärt dyrt. Dessutom underlättar det också eftersom man oftast inte behöver fundera på övernattningar och transport fram och tillbaka.

Dock finns det en del att tänka på när man ska boka en dagkonferens i Stockholm. Först och främst så måste man fråga sig vad man vill uppnå med konferensen och sen så får man ställa sig frågan hur mycket pengar man är beredd att lägga ner. Och även hur mycket tid man är beredd att lägga ner för att planera allt.

Det är lätt att stirra sig blind på priset när man tänker boka en dagkonferens i Stockholm och det kan straffa sig att hålla för hårt i plånboken. Det gäller att kolla upp vad man får med när man hyr konferenssalen. Whiteboard och projektor brukar vara bra tillbehör som kan lyfta eventuella presentationer så att det får ett betydligt bättre resultat.

Men om man trots det är väldigt mån om att pengarna ska räcka så finns det ett par tips att ta del av.

Boka din dagkonferens i Stockholm i väldigt god tid. Om du är ute i god tid så hinner du ta in offert från olika aktörer och i lugn och rå jämföra dem så att du kan välja den aktören som du tycker ger dig det bästa möjliga.

Ett annat tips är att boka när det är lågsäsong. Under lov och under vinterhalvåret är det betydligt lugnare och det gör att priserna sjunker lite.

 

14 Aug 2012