Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dejting i Uppsala under universitetstiden

För både män och kvinnor kan det vara svårt att hitta en partner under universitetstiden i Uppsala. Detta eftersom man som student tenderar att ha fullt upp med ett studieschema som måste prioriteras före jakten på en partner. Tackvare att nätdejting blivit allt större så har också chansen att lyckas hitta en partner, trots en hektisk studentvardag, ökat väsentligt.

Det går idag med andra ord att hitta sitt livs kärlek hemma från studentlägenheten eller studentkorridoren i Uppsala.

Så fungerar dejting på Internet

Internetdejting gör det möjligt för studenter att träffa och prata med andra studenter från Uppsala eller hela Sverige som delar samma intressen. Det går att nätdejta från vilken plats som helst och vilken tid som helst. När du spenderat lite tid på dejtingsidan och känner att en person kan passa dig bra, så kan det leda till en riktig dejt.

Internetdejting fungerar mycket bra och för de flesta resulterar det ofta i att man får kontakt med personer som passar en själv.

Tips för dig som vill börja med internetdejting:

  • Se till att du laddar upp en profilbild. Om du är seriös och verkligen vill ha en dejt är det mycket viktigt att du har en bra profilbild. Det är nästan omöjligt att bli kontaktad av andra medlemmar på dejtingsidor om du inte själv har en profilbild som visar hur du ser ut. Utsidan är definitivt inte allt, men det är viktigt att ha ett ansikte på den man ska kontakta.
  • Var dig själv. Det är vanligt att de som internetdejtar låtsar att de är någon annan än sig själv. Detta blir bara en nackdel för båda parter. Om du träffar en person som tror att du är någon annan än vad du i själva verket är, så har du bara slösat bort bådas tid.
  • Läs profiler flitigt. Se till att du har läst personens profil innan du kontaktar den. Det kommer bara bli pinsamt ifall du frågar en potentiell dejt en fråga som de redan har svarat på i sin profil.

 

5 Mar 2013