Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dejting på mobilen har bättre odds

Dejting på nätet är en gynnsam bransch och sedan 2007 har industrin fördubblat sin omsättning. Det råder ingen tvekan om att inställningen till nätdejting har förändrats, 17% av tillfrågade par idag har träffats på nätet.

Men fördelningen mellan män och kvinnor är alltifrån jämnlik. Statistik visar att hela 86% av de som dejtar på nätet idag är män, vilket gör singelkvinnor på internet till en bristvara.

Och vilka är det då som nätdejtar?

Jo, det visar sig att den åldersgrupp som har tätast aktivitet på nätet idag är personer med åldern 55+.

De traditionella datingsiter som uppkom i början av 2000-talet är fortfarande stora, men funktionaliteten har förändrats. Nu, tack vare GPS-positionering och mobiltelefoner, är träffarna bättre och mer aktuella. Just den lokala aspekten, att hitta singlar i närheten, skapar bättre förutsättningar för singlar att ses i verkligheten och låta en relation växa borta från datorn.

Det är smartphones, ofta Android och iPhone, som har revolutionerat dejting på senare år och tagit nätverken till en ny nivå. Dejting på iPhone skapar snabbare interaktion i och med att du tar med dig mobilen överallt, men inte datorn. Skillnaden blir alltså att du tar med dina nya dejtingkontakter ut i den fysiska världen och kan därför dejta närsomhelst. Oavsett om du är ute på stan och tar en fika eller ligger i badkaret.

Självklart spelar GPS-positionen en ännu större roll på smartphonen. För att maximera vardagsspänningen vill du veta att de singlar du chattar med finns i närheten. Över 40% av Sveriges befolkning har smartphones idag, och fördelningen mellan iPhone och Android är jämn.

Det finns en del faktorer som ökar chanserna vid dejting. En självklar aspekt är att alltid lägga till en bild. En profilbild gör dig mer intressant och mångdubblar chanserna för andra att hitta samt kontakta dig. Statistiken visar också att en professionellt tagen bild ger dubbelt så många kontakter som en egentagen bild, vilket är ett tydligt tecken på att man bör visa sig i sin "bästa miljö".

28 Mar 2012