Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Dejtingkung| Att gå på en dejt

Ska man vara nyrakad all over ifall att man blir inbjuden på en nattfösare? Ska man vara vanligt finklädd eller extra finklädd? Ska man försöka likna sin profilbild om man mötts genom nätdejting? Ska man prata om allt eller utvalda ämnen? Vad är intressant i den andra personens öron? Ska man kramas hejdå? Pussas hejdå? Sova tillsammans?  En dejt. Miljoner frågor. Många fjärilar i magen. 

Hur ska man egentligen gå tillväga före en dejt, på en dejt och efter en dejt? Det är svårt att dra alla över en kam men visst finns det saker man kan undvika eller tänka lite extra på för att göra kvällen till något roligt och inte bara en stor katastrof, speciellt om man har träffat personen på någon av de populära svenska dejtingsidorna på nätet.

Före dejten Innan du lämnar hemmet bör du kanske ta dig en dusch. Hur du väljer att göra med dina intima delar, ben och armhålor är helt ditt eget val. Spruta på lagom med parfym, du vill ju inte överdriva för mycket. Tänk på att vara dig själv, även om du är finklädd eller sminkad. Överdriv inte, visa åtminstone en del av ditt naturliga jag. Med det menar jag kanske lite mindre ögonskugga eller håruppsättningar, inte att du ska möta upp din dejt i bara underkläder. Lagom är bäst på alla plan.

Under dejten Tänk på att vara dig själv utan att överdriva. Glöm inte att hålla ett vaket öga och se reaktionerna hos din dejt. Ser han eller hon uttråkad ut när du har pratat om ditt yrke i en halvtimme i princip utan att andas? Uppskattades inte diskussionerna om dina senaste tio ex? Försök istället att hitta ett ämne som passar er båda.

Kanske har ni ett gemensamt intresse i någon sport? I någon tv-serie? Prata om allt mellan himmel och jord så finner ni snart något som går hem. Antingen inser ni att det flyter på eller så blir det bara sådär obekvämt och stelt. Dejting är inte alltid att lyckas, det är att prova sig fram. Ett sista tips, ta inte mat från den andras tallrik, det kan vara otroligt gulligt men det finns både män och kvinnor som inte alltid uppskattar det.

Efter dejten Här kommer den svåra delen, vad händer nu? Gör man som i Amerika och låter honom stå för notan? Kramas man eller pussas man innan man skiljs åt? Skiljs man ens åt eller går man hem tillsammans? Vem ska höra av sig först nästa gång? Bestämmer man nästa träff redan under måltiden? Go with the flow. Vad känns rätt? Vad säger magkänslan? Just go for it!

Är det meningen att det ska vara ni så spelar det ingen roll om ni börjar ikväll eller om ni väntar i en månad. Människor som är menade att vara tillsammans kommer alltid att hitta en väg tillslut. För mer inspiration besök Dejtingkung.se som har över 10 års erfarenhet inom online dejting. Hos Dejtingkung kan du ta del av andras erfarenheter via deras dejting forum och läsa kompletta recensioner om svenska dejtingsidor på nätet.

3 May 2014