Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Den nya trenden för ett personligare hem

Den senaste trenden ger möjligheten att kunna omvandla sitt eget heminteriör smidigt och enkelt. Flera år tillbaka i tiden så investerade allt fler familjer och enskilda personer i att riva ner en icke funktionell vägg och tapetsera om den. Istället för att använda sig av ”old school” metoden, det vill säga, tapetsera om och lägga väldigt mycket slitsam tid på att skapa en hemmamiljö så kan en unik canvastavla skapa den ”exklusiva” miljön och omvandla ett tomrum eller en oanvänd vägg till ett stilrent och attraktivt hem.

Canvas, som förknippas med synonymer som bland annat målarduk, är en måttligt hopslagen grovtrådig väv i bomullstyg. Det är ett mycket tåligt tygmaterial, som används för tillverkning av segel, tält, markiser, skor, och andra produkter där slittålighet krävs. Dagens canvas består av vanlig bomull, men förekommer även som populärt material för "moderiktiga" handväskor.

Konstnärer använder canvas till sina taveldukar, målarduken sträcks över en träram och ytan behandlas sedan för att bli slät. Med lämpligt preparerad yta spänns duken och blir lagom sugande, så att målningen får ett bra fäste. När man talar om en "duk" i konstsammanhang är det canvas som avses.

Idag börjar det bli populärt att framkalla fotografiska bilder, det vill säga, framkalla canvas foto i form av en unik och exklusiv canvastavla. Svensk baserade Canvas Online är en rekommenderad webbutik som tillverkar och säljer canvastavlor online i Sverige. Deras ambition är att erbjuda snygg inredning till konkurrenskraftiga priser.

Webbutiken är kundanpassad och kunden har möjligheten att i förväg se hur deras canvastavla kommer att bli innan de godkänner och avslutar sin order, enkelt och smidigt.

En stilren webbutik kompletterad av en priskalkylator ger möjligheten för alla att räkna fram kostnaden på ett canvasfoto relativt snabbt och enkelt. Att vara unik är vardagligt för Canvas of Sweden. Därmed vet vi innerst inne att alla är konstnärer är på sina egna sätt.

 

26 Jun 2013