Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Designlampor som prydnader

En liten kanin som lyser i vitt och rosa är för vissa höjden av dålig smak medan andra mår bra av att ha den här typen av lampa i sovrummet. Det finns fantastiska designlampor som är till för att pryda hellre än att ge ljus som man kan använda för läsning. Det här är lampor som man kan ställa in i husets olika rum för att skapa en effekt. Man kan även pryda fönsterkarmar med lampor som ser ut som små lysande statyer. Den som tycker att det vore fint att kunna ha en adventsstake i fönstret året om bör betänka möjligheten med att smycka med den här typen av lampor istället för de lite mer traditionella.

När man vill inreda ett rum i en viss färgskala så kan man använda sig av lampor för att förstärka designen. Om man till exempel har bestämt sig för lila dekor så kan man byta ut lampskärmar mot nya skärmar som går i lila och kanske guld.

Lampor som står på hyllor är ofta mest till för känslans skull som en prydnad och inte så mycket för att man behöver ljuset för att se ordentligt. Genom att tänka på hur skärmar och ljus ser ut så kan man använda sig av lamporna för att pryda.

En sajt på nätet som är duktiga vad gäller exklusiv designbelysning och att pryda rum är Luceart.se. Här finner du armaturer och möbler du normalt inte hittar i din lokala ljusbutik, perfekt för dig som är ute efter något unikt eller för dig som behöver inspirationstips.

Spotlights kan ju också användas på ett prydande sätt då de skapar unika effekter. Idag kan man även investera i ljussystem som kan ha speciella funktioner som gör att de fungerar lite som discolampor. Ställer man in ljuset att pulsera långsamt så får man dock en helt annan upplevelse än vad man hade haft på dansgolvet och det kan vara otroligt fint med ljusshower som är anpassade för hemmiljön och som kan installeras i vardagsrum, sovrum eller kanske på balkongen.

2 Jun 2013