Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Det är fantastiskt med hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster har ökat stort sedan RUT-avdraget infördes för ett antal år sedan, de verkar inte heller finnas tendenser på att det är på väg att avta. Istället är det allt fler som unnar sig lite vardagslyx i form av att ta hjälp med de vardagliga sysslorna i hemmet.

Till hushållsnära sysslor räknas städning som dammsugning och moppning, fönstertvätt, trädgårdsskötsel, tvättning av kläder och strykning samt mycket mer som har med hemmet att göra. Vilka är det då som använder sig av hushållsnära tjänster?

  1. Pensionärer Det finns många äldre som avsätter lite av pensionen för att få hjälp med de vardagliga sysslorna. Hemtjänst är det inte alla äldre som får och med släktingar som inte har så mycket tid över kan det vara svårt att putsa fönster och liknande. En bra julklapp kan faktiskt vara att ge er gamla mor en hushållsnära tjänst.
  2. Tillfälligt sjukskriven Ibland är olyckan framme och vi skadar oss så att skötseln av hemmet blir omöjlig för en period. Då kan det vara skönt att kunna beställa en hushållsnära tjänst så att någon annan kommer hem och tillfälligt tar hand om tvätten och andra vardagliga sysslor.
  3. Prioritering Hushållsnära tjänster handlar väldigt mycket om prioritering. Att anlita någon som kommer hem och storstädar åt dig någon gång emellanåt betyder inte att du är lat, bara att du prioriterar att göra något annat.

    Varför tillbringa en hel dag inför julhelgen med dammsugaren då du istället kan spendera dagen på någon av barnens julkonserter och ändå komma hem till ett skinande rent hus? Känns det som en onödig kostnad så minska på julklapparna, julen handlar ändå om att umgås med familjen. Prioritering med andra ord.

Alla har verkligen nytta av dessa tjänster, för även om du tycker om att städa finns det väl något du inte gillar då det gäller hushållssysslor? Läs mer om Veteranpoolens hushållsnära tjänster här så kanske du kommer på ännu mer hushållssysslor som du gillar och ogillar att göra.

10 Sep 2013