Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Det här med appar!

Det finns en app för det. Det är en mening som vi hör mer eller mindre varje dag. Men sanningen är ju den att det inte finns en app för allt - man kan lätt tro det. Och visst vore det praktiskt om det fanns en app för alla situationer. Vilka appar saknas då? Vilka appar vore toppen om de fanns?

  • The resurrection of Jesus Christ-app - Visst fasiken vore det apparnas app? Jag får lätt för mig att efter denna app behövs inga andra appar. Karln är väl allsmäktig, typ en levande smartphone?
  • Dagen efter-appen - Behövs väl ingen närmare förklaring. En digital Stesolid liksom. Som dessutom har registrerat allt dumt man gjort kvällen innan och på egen hand komponerar ihop ursäkts-sms.
  • Gå ner i vikt-appen - Ingen sån där töntig kaloriräknare. Utan en riktigt tuff app som faktiskt ger dig en stöt varje gång du äter något onyttigt och efter t.ex 10 stötar så dödar den dig. No Mercy!
  • Spamma SJ-appen - En app som håller reda på alla SJ’s förseningar och då spammar deras mejlserver med klagobrev.
  • Skippa julen-app - En app som helt enkelt trollar bort julen. Hur svårt kan det vara att göra en sån app?
  • En osynlighets-app - Hade varit riktigt coolt! Skulle lätt göra en massa bus som jag inte tänker nämna här.
  • Lapplise-appen - Man håller upp telefonen framför lapplisan och som typ genom ett Jedi mindtrick så river hon boten man precis har fått.
  • Återförena ABBA-appen - Jag lovar att en massa sydamerikaner och hela gayvärlden skulle bli riktigt lyckliga över en sån här app för att inte tala om den lite äldre generationen i Sverige!

Där ser ni, det är en hel del appar som inte har uppfunnits ännu. Men jag är nästan helt övertygad att om några år så finns dessa appar. Fråga mig inte hur det ska gå till, jag är ingen programmerare.

11 May 2012