Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Det praktiska med passerkort

Många företag använder sig av passerkort för att de som arbetar på arbetsplatsen ska kunna komma och gå när de vill på ett så smidigt sätt som möjligt. Passerkort gör att arbetsplatsen blir en säkrare plats att vistas på eftersom man garanterar att bara de som är behöriga har tillgång till vissa utrymmen i lokalerna.

Många stora arbetsplatser och skolor använder sig av detta system, eftersom det är ett billigt sätt att effektivisera logistiken. Det finns flera företag som kan hjälpa er arbetsplats att ta fram många passerkort med eller utan bilder på. Priserna blir relativt låga och handlar det om ett kontor eller en skola där många personer befinner sig dagligen så är det ett oslagbart sätt att ha kontroll över vilka som vistas på dessa platser.

Borttappade passerkort kan lätt spärras

En fördel jämfört med till exempel nycklar är att passerkorten lätt kan spärras i det fall man tappar bort dem. I det fall någon slutar på arbetsplatsen och glömmer lämna tillbaka sitt kort, kan man enkelt göra så denna person inte kan ta sig in med kortet.

Andra fördelar är att man lätt kan styra åtkomster för passerkorten, och göra så att vissa personer endast har tillträde till några utvalda ytor i lokalerna, medan andra kanske har tillträde till samtliga delar av arbetsplatsen. Man kan också koppla korten till en särskild kod som kan bytas ut med jämna mellanrum.

Vad kostar det att beställa passerkort?

Detta varierar beroende på varifrån man beställer korten, men de företag som erbjuder dessa tjänster kan hjälpa er att ta fram en lösning med allt ifrån kortens utformning, om de ska kopplas till en kod samt eventuell fotografering.

Oftast får man en paketlösning som passar den arbetsplats som ska använda sig av passerkorten. Ett passerkort kan också beställas via Företagsfoto.se med snabb leverans, oavsett storlek på volym.

6 Jun 2013