Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Duschväggarnas oändliga möjligheter

Duschdörrar och duschväggar kommer i många former och stilar. Det finn en duschdörr för varje badrum. Vare sig du letar efter en vägg till badkar, dörrar till ett hörn eller en duschvägg till snedtaket. Surfa runt på internet och jämför priser och inte minst kvalitén. Det finns otaliga forum där allt som har med att renovera badrum diskuteras. Självklart är det bra att besöka butikerna också, de kan ofta beställa in en duschvägg efter just ditt badrums mått och vinklar.

Tänk att stiga upp på morgonen och få gå in i ett nyrenoverat badrum som är helt unikt och anpassat efter dina önskemål med golvvärme och en dusch- eller badkarsvägg som passar perfekt in under snedtaket. En kall vintermorgon blir det inte så dumt att stiga upp om man kan gå direkt in i ett varmt och välkomnande badrum med en lyxig dusch. INR har tagit fram ett transparent glas som har ett skydd mot fläckar. Duschdörrarna håller sig alltså rena även efter att du duschat och du behöver inte torka väggarna och dörrarna torra efter varje dusch för att slippa få de fula fläckarna.

Deras duschdörrar och duschväggar som skyddas av ShowerGuard räddar dig från många timmars skrubbande för att få bort de envisa fläckarna och ger en ren och fräsch dusch varje dag. Passar inte en duschvägg med transparent glas dig finns det förutom frostat glas en hel rad mönster, färger och texturer av olika slag. Allt ifrån grafiska mönster som ränder eller vågmönster till glas som går i en färgad ton. När glaset är valt så är det fortfarande inte slut på valmöjligheterna. Handtag, knoppar, beslag och profilen (det som glaset sitter fast i och som i sin tur sitter fast i väggen) ska också få en tanke. Ska det vara matt, blankt eller kanske vitlackerat?

Badrummet kan göras helt unikt och personligt och det bästa är om du beställer matchande saker från samma serie så att badrummet ser enhetligt ut. De flesta leverantörerna har få serier men många tillbehör i varje som matchar varandra så att det är lätt att få din personliga stil men ändå att alla detaljer matchar.

7 Jan 2012