Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ekologiska kläder

Idag tillverkas det mängder av kläder som egentligen inte skulle klassas som miljövänliga. Men eftersom majoriteten av de kläder som tillverkas inte är av ekologiskt material blir det lätt så att det inte uppdagas av tillverkarna och problemet vet ännu inte många om. Bara ett par procent av de kläder som tillverkas är gjort av ekologiskt material. De resterade procenten är inte framställda av material som klassas som ekologiskt.

Hur kan man göra för att bidra till en bättre utveckling gällande kläder?

Du kanske tror som i många andra frågor att det inte blir någon världsförändring på grund av att endast 1 person ändrar sig. Till viss del är det sant men samtidigt har du fel inställning. Vill du välja att inte köpa särskilda kläder för de inte är tillverkade av ekologisk bomull kan du göra detta. Men det som är nästintill viktigast är att du sprider ordet om det som sker till dina vänner, familj och bekanta för att få det uppmärksammat.

Ett bra exempel på en klädsel som fått en väldig uppsving är One Piece heldress dräkten. Egentligen är det inte den ekologiska delen som lockar människor. Det är snarare faktumet att den är väldigt mysig. Det är dock en väldigt bra sak att locka människor till att köpa bättre kläder. Dvs göra dem skönare och göra dem populära. Om fler kläder som One Piece uppfinns kommer vi att se en ljusare framtid framöver eftersom det är denna sortens idéer som måste spridas för att få en positiv utgång på det hela.

Bojkotta kläder som inte är av material som är miljövänliga. Det är en väldigt enkel process och med många som gör det är det troligt att du kommer se en positiv utgång av det hela i framtiden. Vet fler om att de flesta kläder inte är miljövänliga är det en stor chans att företagen kommer att agera och kraven kommer bli striktare. Det blir även svårt att med god ro klä sig i kläder som framställts på ett dåligt sätt. Inte särskilt bekväm sits att befinna sig i men det går att göra en ändring på detta och det är där du måste ta ställning till vad du tycker och vad du tycker borde vara rätt.

Ekologiska kläder är en bra framtid för dem som vill ha en miljövänligare framtid och det vill troligen majoriteten av alla som bor på planeten jorden. Framtiden är viktigt.

2 Jan 2012