Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Elcykeln är framtiden

Om det finns något som allt fler skaffar sig och som står som en stark symbol för nutid, och ännu mer för framtid, så är det elcykeln. Farorna för vår miljö är många och i högsta grad reella och varje steg i riktning mot en grönare framtid är viktiga, hur små de än kan te sig. Samhället uppmuntrar idag folk att använda kollektivtrafik, cyklar och de egna benen för att ta sig fram och runt - särskilt i städerna där det trots allt är ganska enkelt. Med en elcykel blir det ännu enklare och dessutom mycket billigare i längden. En mil på elcykel kostar ca. 4 kronor vilket kan jämföras med bil där en mil kostar ca. 65 kronor. 

Premie på 25 % av inköpssumman

En elcykel drivs på laddningsbart batteri som i regel är avtagbart så att man kan ta det med sig in i hemmet eller in på arbetsplatsen för att ladda i ett vanligt vägguttag innan det är dags att fara vidare. En bra elcykel varar mellan 5-10 mil på en laddning. Hos Elcykelpunkten finner du ett brett sortiment av kvalitativa elcyklar, samt en hel del intressant information, och sedan den 1:a februari ger staten en premie som täcker 25 % av köpsumman inkl. moms på belopp upp till 10 000 kronor.

Det är kul att cykla elcykel

En annan stor fördel med elcykeln är att den är väldigt härlig att cykla på. Man måste trampa som på en vanlig cykel för att den ska komma framåt, men man slipper bli svettig eftersom den eldrivna motorn hjälper en. Ännu ett skäl att investera i en elcykel i vår!

20 Mar 2018