Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Emma Stone - En naturlig skönhet som kan smink

Emma Stone, vars fullständiga och riktiga namn är Emily Jean Stone, är en amerikansk skådespelerska som inledde sin karriär i produktioner för TV men som på senare år haft flera betydande roller i storfilmer. Med en nominering för en Golden Globe för bästa skådespelerska i en komedi och en musikal på meritlistan är hon på senare tid främst associerad med sin roll som Gwen Stacy i de två senaste producerade filmerna om Spindelmannen.

Emma Stone har många beundrare, både män och kvinnor, som ett resultat av sina insatser på den vita duken. Men många är även förtjusta i henne för hennes upplevda naturliga skönhet. Själv har hon uttryckt att hon sminkar sig inte för någon annan, särskilt inte för det motsatta könet, utan att det smink som hon använder är för egen del. Hon betonar även vikten av att sminka sig på ett sätt som skänker en själv glädje istället för att fokusera på andras åsikter. Denna självsäkra inställning har ytterligare förstärkt hennes position bland fansen.

Utöver smink menar Emma Stone att hon med tiden lärt sig betydelsen av att återfukta huden med olika produkter då hon annars har mycket torr hud. Ibland så råkar hon, precis som de flesta kvinnor, ut för att få utslag och då använder hon, precis som många andra kvinnor, concealer. För att "rama in ansiktet" så väljer hon även att fylla i sina ögonbryn med en ögonskugga som hon borstar dem lätt med för att de ska vara mer markerade. Hon medger dock att hon inte är lika bra på att göra sig snygg som de makeupartisterna som hjälper henne när det är dags att filma.

Det gamla talesättet är att blondiner har det roligare och fröken Stone är en naturlig blondin som oftast har ett leende på läpparna, i alla fall i offentliga sammanhang. Men hon kan ses i flera filmer och även privat med olika nyanser av rött hår. Hon har berättat att hennes mamma har rött hår och eftersom det är en hårfärg hon sett på sin mamma under uppväxten är det också den färg hon själv identifierar sig med.

14 Jul 2013