Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

En butik som bland annat erbjuder barnkläder

Fler och fler blir de butiker som erbjuder barnkläder på nätet. Av dessa butiker så finns det ett antal olika kategorier. Dels så finns det barnklädes-butiker som har både en fysisk butik och sedan kompletterar dem med en webbutik. På så vis så får de en extra försäljningskanal utöver den fysiska butiken, samtidigt som de kan bygga upp ett varumärke som enklare kan få en större spridning utanför den fysiska butikens upptagningsområde.

Vidare så har vi de barnklädesbutiker som enbart har distribution via internet. Dessa företag har i regel valt att skippa dyra hyreskostnader för butikslokalen för att istället satsa dessa pengar på en snygg webbutik och internetmarknadsföring.

Det finns även en kategori av butiker som startat sin verksamhet med en annan produktkategori - exempelvis leksaker. Dessa butiker har efterhand utökat sitt produktutbud med barnkläder. Sist men inte minst så finns en kategori av butiker som inte direkt är nischade på just barnkläder utan kanske börjat med vuxenkläder eller tonårskläder för att sedan bredda sitt sortiment med barnkläder och/eller babykläder.

En butik i den sistnämnda kategorin är Nelly.com som verkligen är en av giganterna inom mode och barnkläder på nätet. Nelly har vunnit pris som årets e-handel 2011 och finns med på Internetworlds topp 100-lista. Butiken är en del av Cdongroup som även är moderbolag till ett antal andra webbutiker inom andra branscher.

Nelly barnkläder kännetecknas av trendriktiga och fräscha varumärken inom barnkläder och webbshoppen är nästan alltid uppdaterad med de senaste nyheterna inom mode för barn.

Här kommer dock ett tips: Även om Nelly är en mycket bra och inspirerande butik på nätet så kan det löna sig att kolla runt lite i några andra barnklädesbutiker också. Varför då detta? Detta beror på två faktorer. För det första så beror det på priset som kan skilja mellan olika butiker och för det andra så kan leveranskostnaden vara olika mellan olika butiker.

Om du kollat runt bland lite olika webbutiker men fortfarande känner att barnkläder från Nelly har det bästa erbjudandet så är det bara att shoppa loss.

Ett inspirerande tips såhär inför hösten är att uppdatera barnens klädgarderob med ett par skalplagg. Det vill säga en tunn och flexibel jacka och även ett par tunna utomhusbyxor. Fördelen med dessa plagg är att de går att kombinera med andra plagg för att matcha temperaturen och väderförhållandena ute. Något som lär behövas när det börjar bli grått och kallt ute!

 

1 Sep 2012