Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

En korthållare kan göra livet lättare

Idag har vi allt fler kort som vi ständigt måste hålla reda på. Busskort, medlemskort, kreditkort, bankkort är bara några exempel på alla de kort vi går och bär på dagligen. En del är man mer rädd om än andra och vill inte förlora. För den som har många kort så uppstår det ofta problem kring hur man ska kunna hålla reda på alla kort. Ett enkelt sätt att lösa detta problem är att införskaffa sig en ordentlig korthållare. En korthållare med många fack där det går att sortera korten efter vilken typ det är.

När man letar efter en korthållare på Internet så kan det vara bra att leta efter en med dragspelsfack. Dessa har ofta plats för upp till 20 kort som går att dela upp i 6-7 fack. Till exempel så kan ett fack vara avsett för medlemskort som man ofta använder, ett fack för medlemskort som man sällan använder, ett fack för legitimation, bankkort och kreditkort osv... Med andra ord så kan man skapa sig ett eget litet kortbibliotek genom att ha korten uppdelade i olika avdelningar i korthållaren.

När det gäller design och form så finns det väldigt mycket att välja på. Korthållare med dragspelsfack finns i olika färger och tillverkas i läder, metall och plast. För den som vill ha något extra så finns de även i olika unika mönster. Vad sägs till exempel om en snygg korthållare med blomster-, kamoflage- eller påfågel-mönster? Utformningar, färger och mönster finns det verkligen gott om i olika plånbokswebbshoppar.

Givetvis så är inte en korthållare med dragspelsfack nödvändig för att få ordning på alla sina kort. En nackdel med dragspelsfack är att korthållaren är tjockare och tar mer plats i fickan eller handväskan. En tunnare korthållare med flera mindre fickor eller fack kan också hjälpa dig att dela in alla dina kort i olika grupper och göra det lättare att hitta när du står i kassan eller vid uttagsautomaten.

19 Aug 2012