Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

En liten men märkbar inredningsdetalj – så här väljer du nya dörrhandtag

Har du någonsin tänkt på att även små detaljer kan göra en riktigt märkbar skillnad? Ställ en vas med färska och färggranna blommor på bordet i vardagsrummet, och hela rummet kommer att få en helt ny atmosfär på nolltid. Det är nästan som trolleri!

Även om stora och öppna ytor är trendigt just nu behövs det dörrar i hemmet. Om du är trött på dina gamla dörrars utseende men ändå inte känner dig redo att byta ut alla dörrar i hela hemmet, vilket kan bli en ganska kostsam historia, kan du ge dem ett nytt utseende genom att byta ut de gamla dörrhandtagen!

Det finns ett stort utbud av olika slags handtag, och det är dessutom ganska lätt att själv byta ut dem. Så här väljer du nya dörrhandtag till ditt hem:

  1. Stil Det första du bör fundera på är vilken stil dörren eller dörrarna har. Vilket material är dörrarna gjorda av och hur ser det ut i deras omgivning? Du behöver däremot inte köpa handtag i samma stil som de gamla, eftersom lite experimenterande med olika stilar kan ge väldigt goda resultat.
  2. Material Dörrhandtag tillverkas av flera olika material. De vanligaste materialen är: mässing, krom, borstad krom, stål, trä och rostfritt stål. Fundera över vilket material som bäst passar in med resten av dörrens stil.
  3. Storlek Det här är en viktig faktor, för det är ju inte så kul om de nya handtagen inte skulle passa. De flesta dörrhandtagen passar till de flesta dörrar, men det kan ändå vara bra att kolla upp det.
  4. Färg Gråa dörrhandtag passar både till vita och svarta dörrar, men är man ute efter ett lite annorlunda utseende kan man även välja en annan färg som sticker ut mer. Vita dörrhandtag rekommenderas inte eftersom de snabbt får ett lite smutsigt utseende.

Något man kan tänka på är att man inte behöver byta till splitternya handtag. Begagnade handtag eller dörrkläppar går alltid att få tag på via Reservdelar.bloggplatsen.se som kan ge din dörr eller flera dörrar ett mycket tjusigare utseende.

30 May 2013