Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

En perfekt hårförlängning för ett perfekt utseende

Efter att hårförlängning har blivit populärt bland Hollywood kändisar de senaste fem åren har marknaden öppnat sig och hårförlängning med löshår har spridit sig i popularitet över hela världen bland alla åldrar. I samband med att populariteten har ökat så har också försäljningen ökat och detta har även medfört att det har blivit ett större utbud och ökad konkurrens bland företagen som erbjuder löshår för hårförlängningar.

Det har i sin sig lett till att hårförlängningar har gått från att vara något som artister och välbärgade kunde ha till att ha blivit något som den breda massan också kan använda dessa dagar.

I samband med att konkurrensen har ökat så har även utbudet ökat explosions artat. Från början var löshåret varken äkta människohår eller höll en hög kvalité, dessutom var teknikerna man använde för att fästa löshåret oftast opraktiska som till exempel microringar eller hårträns som har varit obekväma för många att använda.

Men i samband med att keratinvax hår extensions introducerades på marknaden som ett billigt alternativ så har det blivit bekvämare att kunna ha hårförlängningar som dessutom gör det nästan omöjligt för utomstående att se att man har löshår i det egna håret.

Nu för tiden är det möjligt att välja bland olika längder, allt från 35 centimeter upp till 60 centimeterä. Man kan välja bland olika tjocklekar på själva hårstråna så det passar ens egna volym man har i håret och det finns cirka ett 40 tal färger och nyanser att välja mellan. Som om det inte räckte finns det även olika strukturer att välja mellan för alla hårtyper.

På ett snabbt och enkelt sätt för en låg kostnad kan du totalt förändra ditt utseende och göra en stilomvandling med alla tillgängliga färger, längder och texturer som alternativ för din stilomvandling men det finns vissa viktiga saker att tänka på innan man gör sin hårförlängning.

För det första är det att rekommendera att man endast använder en salong eller stylist med erfarenhet och positiva omdömen från tidigare kunder. Sen gäller det också att löshåret man köper är äkta och inte innehåller plasthår eller hår från djur för att håret skall vara glansigt under hela tiden som man använder hårförlängningen.

Det är också viktigt att löshåret är utav hög kvalité så att håret verkligen får ett naturligt utseende och inte trasslar till sig. Även om hårförlängningar är ett billigt sätt att förändra sitt utseende är det viktigt att man är försiktig och kollar upp kvalitén på både leverantören av håret innan man köper det och även stylisten innan man sätter in det, så det inte kostar mer än vad det smakar.

 

24 Jun 2012