Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ett ingefära te recept med rejäl hetta!

På höst och vinterhalvåret känner sig nog de flesta av oss ganska trötta och orkeslösa. Kylan och mörkret har då lagt sig över vårt land som en hinna och den är tyvärr här för att stanna några månader... För att inte helt tappa "gnistan" så rekommenderar jag att man fokuserar en hel del på vad man äter och dricker.

Detta kan nämligen vara boven i dramat många gånger. Jag vill därför passa på att tipsa om ett ingefära te recept som kan göra underverk för hur du kommer att må under de mörka och kalla månaderna.

Detta recept har fungerat utmärkt för mig varje år när jag vill bli piggare och gladare. Det är även väldigt bra att dricka om man vill minska i vikt då det sätter rejäl fart på kaloriförbrukningen under dagen (förutsatt att man dricker det på morgonen).

1. Värm en kopp med vatten i mikrovågsugnen (jag brukar fylla koppen till 3/4)

2. Se till att vattnet är riktigt hett. Tillsätt sedan följande:

1 krm ingefära (riv gärna färsk men pulverform fungerar lika bra) 1 krm chilipulver/cayennepeppar 1 krm gurkmeja

3. Pressa sedan citronsaften ur 1 skiva citron alternativt citronsaften som finns att köpa på flaska

4. Klart för att avnjutas!

Just ordet avnjutas kanske är fel i sammanhanget då det ärligt talat inte är särskilt gott men det gör gott för både kropp och själ. Testa att dricka en sån här kopp varje morgon när du vaknar. Helst innan frukosten.

Tips om du vill gå ner i vikt

1. Gå upp ur sängen

2. Drick ditt ingefära te

3. Ge dig ut på en promenad/powerwalk i 30 minuter

4. Ät en stabil frukost som innehåller mycket protein

Jag testade att köra med detta i 1 månads tid när jag ville gå ner 3 kg och det fungerade utmärkt. På 1 månad tappade jag 2 kg och efter någon vecka till hade jag nått mitt mål!

3 Jan 2014