Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ett par veckor i Toscana

Toscana är platsen för dig som är intresserad av mat, viner, kultur, historia och vackra vyer. Det är ett ställe man åker till för att koppla av och njuta av de nya intryck som det fantastiska landskapet i Italien har att erbjuda.

Flyg till Florens från Arlanda och vandra runt i denna vackra stad, det kan vara en bra början på resan. Hur du sedan väljer att spendera din tid där är helt upp till dig, det finns många alternativ. Till exempel så kan man cykla genom landskapen, besöka vingårdar och andas den friska luften. Eller så hyr man ett hus, en bondgård eller tar in på bed and breakfast någonstans.

Det är väldigt populärt att hyra ett hus ett par veckor, det kostar en del och man måste vara ute i god tid innan resan. Kolla in förmedlingssajterna som finns för uthyrning av bostäder på nätet, där brukar det finnas bilder och möjligheter att kontakta ägaren med specifika frågor som man kanske har.

Jag skulle rekommendera juli eller augusti, men det är inte fel att åka senare under hösten heller, när det börjar gulna och färgerna skiftar. Prata med en av alla resebyråer som är inriktade på dessa resor, de ger dig tips på de finaste ställena som du inte bör missa.

I Toscana är man för att ta det lugnt och du kommer garanterat att vara utvilad efter din resa, trots alla nya intryck. Det är ett minne för livet och en resa som passar både singlar, par, barnfamiljer och pensionärer. Italien är ett land som är känt för sin matkultur och här hamnar du mitt i hjärtat av detta, människor som är passionerade för sina druvor, sina odlingar och sin matlagning. De är gästfria och många erbjuder sovplatser där frukost ingår. Det går även att flyga till Milano och därifrån ta sig neråt mot Toscana.

5 Sep 2013