Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ett relativt okänt leksaksmärke från Frankrike

Behöver världen verkligen ännu ett leksaksmärke? Svaret på denna fråga står nog skrivet i stjärnorna och det finns nog fog för att argumentera för både ”ja” och ”nej” på denna fråga.

Nu är det dock inte detta som denna artikel skall handla om. Denna artikel skall istället handla om ett klassiskt men ändock relativt okänt leksaksmärke. Märket vi har i åtanke är Abrick. Hört det förut? Förmodligen inte, då detta som sagt är relativt okänt på den svenska leksaksmarknaden.

Abrick är en del av det stora leksaksföretaget Ecoiffier. Ecoiffier kommer från Frankrike och är noggranna med att alla deras leksaker håller de krav på miljö- och etiska aspekter som EU-standarder ställer. Detta borgar för att deras leksaker är säkra och trygga både för barnen som skall leka med dem samt miljön och samhället runt själva produktionen av dessa leksaker.

Men vad är det då för typ av leksaker som Abrick erbjuder? Läs vidare så skall vi redogöra detta.

Vilka typer av leksaker erbjuder Abrick?

Abrick erbjuder främst leksaker för de minsta barnen mellan 1-3 år. Leksakerna utgörs oftast utav lekset med figurer och byggnader i plast. Figurer och byggnader har ofta relativt ”runda” kanter vilket gör dem mindre farliga jämfört med exempelvis Lego som har ganska vassa kanter.

I sortimentet finner man exempelvis lekset i form av Noas Ark med tillhörande djur och ark. Men de mest populära lekseten är förmodligen de med bil-tema, där man exempelvis kan köpa set med bensinstationer, garage och racingbanor – samt bilar naturligtvis.

I Abricks sortiment kan man även hitta byggklossar och liknande. En av Abricks största konkurrenter är Lego och Legos koncept Duplo som vänder sig till de minsta barnen. Vår bedömning är dock att Abrick är mer prisvärt om man letar efter lekset och byggklossar till de minsta barnen, varför det kan vara värt att även kika på vad Abrick har att erbjuda om man exempelvis är på jakt efter Lego Duplo.

6 Jan 2014