Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ett sista farväl

Allt som lever kommer en dag att dö, det är något vi alla vet om men kanske inte tänker på så ofta. När döden kommer är det ofta en överraskning, även om personen som avlider har varit sjuk en längre tid. Och oavsett om det sker plötsligt, eller om man vetat om att det är på väg, så är man inte alltid riktigt förberedd. Att ta tag i alla de saker som ska göras efter ett dödsfall kan kännas svårt och betungande och bara en så enkel sak som att hitta en begravningsentreprenör kan bli svårt. Det absolut bästa är om den avliden själv, innan man går bort, ha skrivit ned hur man vill att det ska se ut och också vem de vill att man anlitar. Men ofta är så inte fallet. Då står man där och vet inte var man ska vända sig. 

Du kan få hjälp

Om du är rådvill och vill ha information om var du ska vända dig kan du besöka https://www.begravo.se/ där det finns många begravningsentreprenörer att välja mellan.  På den sidan fyller du enkelt i ett formulär och blir sedan kontaktad med information om vilka begravningsentreprenörer som finns i din närhet. Det är helt kostnadsfritt och du kan sedan i lugn och fokusera på att sörja utan att behöva oroa dig för hur begravningen ska gå till. Du får all den hjälp du behöver för ett vackert sista farväl. 

21 Oct 2018